Genom att göra service och reparation enligt Toyotas riktlinjer kan du vara trygg i att behålla bilens garantier. Dessutom håller du uppe bilens värde och har en säker bil med rätt komponenter.

Hos en auktoriserad märkesverkstad är teknikerna helt specialiserade på att ta hand om det egna märket. Motor Trends tekniker får kontinuerligt utbildning som är anpassad specifikt för Toyotas alla modeller och teknik.

Regelbunden service är viktigt. Varje år behöver till exempel oljan bytas även för den som inte åker så långt. Oljan åldras och om den inte byts kan syror som skadar motorn utvecklas.

Hos en auktoriserad verkstad kan du känna dig trygg i att du lämnar din bil hos dem som kan den bäst och dessutom blir det kostnadseffektivt i längden, säger Mikael.

Genom att serva på en märkesverkstad håller du uppe värdet på bilen och du behåller också alla garantier, tillägger Lisa.

Personliga proffs
Motor Trend jobbar visserligen med ett av världens absolut största varumärken, Toyota, ändå är känslan av den lokala lilla verkstaden viktig för gänget på Motor Trend.

– Vi har ett personligt engagemang för kunderna och kan ofta namnet på våra kunder. Det ger en härlig familjär känsla, berättar Mikael.