Om Motor Trend

Motor Trend AB är ett familjeföretag som startade i Mariestad 1984 och är sedan starten auktoriserad återförsäljare för Toyota.

Vi finns idag representerade på tio orter runt om i Västsverige med auktoriserade fullserviceanläggningar med bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelsförsäljning i Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad.

Motor Trend är dessutom en av nio auktoriserade Lexus-handlare i Sverige och vår exklusiva Lexus-anläggning är etablerad i Karlstad. Våra certifierade Lexus-verkstäder finns i Karlstad, Mariestad och Halmstad.

DIN INTEGRITET ÄR VIKTIG FÖR OSS

För att kunna ge dig ett bra stöd i bilköpet såväl som i bilägandet behöver vi samla och behandla personuppgifter om dig. Den 25 maj 2018 träder en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersatte den tidigare personuppgiftslagen, PUL.

GDPR innebär att kraven på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter skärps, samtidigt som dina rättigheter som konsument stärks. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi behandlar dina personuppgifter.

Här kan du ta del av vår integritetspolicy:

Integritetspolicy Motor Trend