Däck & fälgar

Däcken är en viktig del av din bil och de påverkar inte bara körupplevelsen utan också en rad säkerhetsegenskaper.

När däcken slits ökar risken för bland annat vattenplaning. Bromssträckan blir längre och fästet minskar vid blött eller moddigt underlag. Det är därför väldigt viktigt ur säkerhetssynpunkt att byta däcken i tid. Vi hjälper dig!

På Motor Trend hjälper vi dig att hitta rätt däck och rätt fälgar till din bil, oavsett bilmodell och märke, för just dina önskemål. Det finns ett stort utbud av både däck och fälgar, och vi guidar dig gärna genom beslutsprocessen för att dina sommar- och vinterhjul ska uppfylla dina krav.

Hjälp med hjulskifte

Alla våra anläggningar erbjuder hjälp att skifta hjul efter säsong. Du kan snabbt och smidigt boka en tid för hjulskifte via vår onlinebokning. Boka hjulskifte >

Vill du veta mer om vilka regler och datum som gäller för vinterdäck så kan du läsa mer om det på Transportstyrelsens sida.

Däckhotell

På de flesta av våra orter kan vi erbjuda däckhotell, dvs förvaring av dina kompletta hjul så att du slipper ha dem hemma i garaget eller förrådet. Du som bokar däckhotell slipper också skifta hjulen själv -det ingår i priset. Däckhotell betalas per säsong (vinter – sommar) och erbjuds i mån av plats. Fråga oss!

Priser däckhotell 2020

Priserna gäller för Toyota och Lexus personbil. I detta förmånliga pris får du även hjulen tvättade om du valt däckhotell premium. Eventuell inkodning av däcktryckssensorer ingår i priset. Vi kontrollerar däckens skick och pumpar däcken till rätt tryck. De avmonterade hjulen förvarar vi sedan tryggt på däckhotellet till nästa säsong.

OrtDäckhotell Bas Däckhotell Premium Endast hjulskifte
Arvika660 kr760 kr335 kr
Halmstad695 kr795 kr335 kr
Karlstad695 kr795 kr335 kr
Kungsbacka695 kr795 kr335 kr
Lidköping660 kr760 kr335 kr
Mariestad695 kr795 kr335 kr
Skara660 kr760 kr335 kr
Skene660 kr760 kr335 kr