Boka skadebesiktning hos Motor Trend Boka skadebesiktning hos Motor Trend

Fri lånebil vid rutbyteBehöver du komma till en bilverkstad? På Motor Trend är vi specialister på Toyota och Lexus men lagar också skador på andra bilmärken. Vi samarbetar med de ledande försäkringsbolagen och hanterar bland annat plåtskador, plastreparation och lackskador. Vi lagar stenskott och byter spruckna och trasiga bilrutor.

För att vi ska kunna beställa reservdelar och planera för att reparationen av din bil ska flyta på så smidigt som möjligt börjar vi alltid med att göra en skadebesiktning av bilen. Det tar ungefär 45 minuter och för att vi ska ha de bästa förutsättningarna att bedöma vad som behöver åtgärdas vill vi att bilen är tvättad när du lämnar den.

Du kan också boka en hyrbil hos oss. Om du har hyrbilsförsäkring så kan du sänka dina kostnader.

Innan du lämnar bilen för reparation:
Tvätta bilen för att ge oss bästa förutsättningarna att bedöma omfattningen av skadan. Om vi inte avtalat något annat ber vi dig komma med din bil på aktuellt datum för reparation. Vi har öppet från klockan 07.00.

Ta med nyckel till eventuellt fälglås. Demontera takbox, takräcken och barnstolar och töm bilen på lösa delar. Skadans omfattning styr reparationstiden. Både inbokningsdatum och färdigdatum sätts vid skadebesiktningen.

Våra orter
Vill du boka tid på vår skadeverkstad i Karlstad, Mariestad, Lidköping, Skara (begränsade skador), Halmstad eller Kungsbacka (våra kunder i Skene hänvisas till Kungsbacka) kan du göra det genom webbokningen.

1 oktober 2017 upphör kontanthanteringen på Motor Trend. Vi tar inte längre emot kontanter eller postväxlar som betalningsmedel. Vid verkstadsbesök och köp av tillbehör hänvisar vi till kortbetalning, Swish eller delbetalning via Svea Ekonomi.

Kom i kontakt med vår skadeverkstad

Arvika (Karlstad) – 0570-29 09 00 – info.arvika@motortrend.se
Halmstad – 035-20 20 400 – info.halmstad@motortrend.se
Karlstad – 054-24 01 00 – info.karlstad@motortrend.se
Kungsbacka – 0300-32 06 00 – info.kungsbacka@motortrend.se
Lidköping – 0510-31 09 00 – info.lidkoping@motortrend.se
Mariestad – 0501-28 00 00 – info.mariestad@motortrend.se
Skara – 0511-31 09 00 – info.skara@motortrend.se
Skene (Kungsbacka) – 0300-32 06 00 – info.kungsbacka@motortrend.se