Skadetekniker, Halmstad

Vi söker en självgående och ansvarsfull skadetekniker till Motor Trend i Halmstad.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team work och respekt.

Utvecklas med oss
Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig, handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar skadereparationer på Toyotas olika modeller. Du ska ha fordonsteknisk utbildning med inriktning på bilskador, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Tjänsten är heltid dagtid.

Frågor besvaras av regional verkstadschef Kjell Carbe på telefon 0300-32 06 06 eller kjell.carbe@toyota.nu. Din ansökan skickar du senast 12 december 2017 till jobb@toyota.nu. Märk ansökan med ”Skadetekniker Halmstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2016 omsatte vi ca 500 milj och är idag ca 125 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.