Skadetekniker/Bilplåtslagare, Mariestad

Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega!

Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skadetekniker/bilplåtslagare så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Mariestad.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.

Om tjänsten

Som Bilplåtslagare/skadetekniker får du ett varierande arbete där du utför alla typer av bilskadereparationer för att återställa kundens bil till ursprungsskick. Du kommer att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga kollegor som arbetar med både mindre och större skador. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har som fordonsteknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet samt kunskap om skadereparationer. B-körkort är ett krav samt några års yrkeserfarenhet.

Sök nu

Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor är du välkommen att kontakta verkstadschef Pär Hassel  på 0501-28 00 24 par.hassel@motortrend.se

Skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 31 december 2022. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Skadetekniker Mariestad”.

 
Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.