Servicerådgivare, Halmstad

Servicerådgivare Halmstad 

Vill du ingå i ett team som sprider mycket värme och glädje och som jobbar tillsammans för att ge våra kunder en positiv upplevelse?

Som servicerådgivare hos Motor Trend i Halmstad får du jobba med Toyota och Lexus, två av världens starkaste varumärken, i en organisation som präglas av värderingar som respekt, team-work och strävan efter ständig förbättring.

Tjänsten är innehållsrik och utvecklande, ett arbete där du möter kunden i vår kunddisk och via telefon, mejl och webbkontakt. Du ger rådgivning samt planerar service, reparationer och hanterar reservdelar. Aktiv kundbearbetning med en hög grad av servicekänsla är ett naturligt inslag i arbetet. Du fungerar också som arbetsledare för våra tekniker på verkstaden.

Vi ser att du har fordonstekniskt kunnande, förmåga att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta. God datorvana samt B-körkort är ett krav.

Utvecklas med oss 

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara dem bästa återförsäljaren på vår ort.

Ansök nu

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Har du frågor är du välkommen att kontakta servicechef Edin Dedic  på edin.dedic@motortrend.se eller skicka din ansökan till jobb@motortrend.se senast 24 September 2023. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Servicerådgivare Halmstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus.  2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.