Rekonditionerare, Arvika

Vi söker en ansvarsfull och noggrann rekonditionerare till vår rekondavdelning i Arvika.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del av vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenhet i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna innebär att iordningställa nya bilar för leverans och försäljning, samt tvätt, polering och lackförsegling av nya och begagnade bilar. Meriterande är om du även har fordonstekniskt kunnande för att genomföra test av inbytesbilar.

Vi förutsätter att du är stresstålig och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. B-körkort är ett krav. Tjänsten är heltid dagtid, tillträde snarast. Vid frågor kontakta säljledare Calle Axelsson på telefon 0732-71 77 01 eller calle.axelsson@motortrend.se. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka din ansökan till jobb@motortrend.se redan idag. Sista ansökningsdag är 30 September 2023. Märk din ansökan ”Rekond Arvika”.

 

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2021 omsatte vi 913 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.