Biladministratör, Mariestad

Vill du jobba i en koncern som satsar och blickar framåt? Vi söker just nu ett ettårigt föräldravikariat med möjlighet om en tillsvidaretjänst därefter till Nordiska Motors biladministration. Vi verkar inom en bransch som är i ständig förändring och vi vill möta den spännande utvecklingen som sker i vår omvärld. Det gör vi genom att vara en modern bilkoncern som ligger i framkant.

 

Arbetsbeskrivning

Som biladministratör kommer du tillsammans med övriga medarbetare på leveransavdelningen att hantera hela administrationen kring vår bilaffär. Du kommer att verka rådgivande i leveransrelaterade frågor till flera andra avdelningar inom vår organisation. Att arbeta med ständiga förbättringar av processer och rutiner kommer att vara en del av arbetet.

 

Leveransavdelningen består av fem medarbetare, fördelade på två orter och ligger inom koncernens Affärsstöd vilket omfattar Ekonomi, HR/Lön samt Biladministration. Arbetet inom Biladministration sker i tätt samarbete med övriga avdelningar inom Affärsstöd.

 

Tjänstens placering är i Mariestad.

 

Dina kvalifikationer

Du som söker har som lägst gymnasiekompetens inom ekonomi och helst en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten, alternativt erfarenhet inom arbetet som biladministratör.

 

Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift. Det är en fördel om du behärskar engelska. Du har också goda datakunskaper och det är meriterande att du har erfarenhet av att jobba med administrativa IT-system.

 

Vem är du?

Som person är du ansvarstagande, drivande och prestigelös. Att hålla hög kvalitet är viktigt och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du tar tillvara på det som är bra, du är lyhörd och genomför förbättringar. Du trivs med ett högt tempo och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

 

Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre.

 

Om Nordiska Motor

Nordiska Motor är en bilåterförsäljarkoncern som består av Motor Trend AB, Svenska Motor Sverige AB samt Motornova AB med drygt 230 medarbetare på 12 anläggningar i Sverige. Nordiska Motor säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. Nordiska Motor kännetecknas av engagemang, trygghet och glädje. Vi tror att engagerade medarbetare skapar trygghet, för våra medarbetare och för våra kunder. Den trygghet vi skapar ger glädje i vårt arbete och våra kontakter med våra kunder.

 

Nordiska Motor har 12 anläggningar i Värmland, Västra Götaland samt Halland. Bolagen inom koncernen är auktoriserade återförsäljare för Toyota, Lexus, Kia och Mercedes-Benz.

 

Inom Nordiska Motor säljer vi ca 6 000 nya och begagnade person- och lätta transportbilar per år. Alla affärer hanteras från vår centrala Biladministration som är placerad i Mariestad samt Karlstad.

 

Skicka oss din ansökan

Tjänsten är heltid. Tjänsten är ett vikariat för en föräldraledighet med möjlighet till förlängning. Vid frågor kontakta vår ekonomichef Svante Engquist på telefon 0501-28 00 80. Urvalsarbetet sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas omgående så skicka ansökan till jobb@motortrend.se redan nu, och absolut senast 9 december 2022. Märk din ansökan med ”Biladministratör Mariestad.”

 

I Nordiska Motor-koncernen ingår Motor Trend AB, Motornova AB, Svenska Motor AB och Karlstad Plåt & Lack.