Nu tar Motor Trend nästa steg i satsningen på Toyota-anläggningen i Halmstad. Nya fräscha lokaler beräknas stå helt klara våren 2020.

Toyota har funnits i Halmstad sedan mitten av 80-talet och 1 april 2017 blev Motor Trend ny ägare av Toyota-verksamheten. Då inleddes en ny fas i varumärkets utveckling i regionen och nu är det dags att ta nästa steg. Under 2019 bygger Motor Trend om lokalerna.

Bygget sker i etapper och visst kommer det på olika sätt att märkas att ombyggnationen är igång. Men målet är att ha så få störningar som möjligt och det kommer vara öppet för alla kunder under hela processen.

Ljust, trivsamt och med hög kvalitet

Arkitekten som Motor Trend samarbetar med heter Mattias Westelius och har gjort bilanläggningar för Motor Trend i över tio år. Hans målsättning är alltid att tillsammans med företaget skapa en bilanläggning som är ljus, trivsam och håller hög kvalitet, både för kunder och personal.

– Toyota är ett världsledande varumärke som har en tydlig och genomtänkt filosofi. Den är ett tacksamt stöd när jag ritar både bilhallen och verkstäderna, berättar Mattias.

Bilanläggningen i Halmstad får ett helt nytt utseende med en hög och ljusglittrande glasfasad och en hög och luftig bilhall.

– Bilhallen får helt ny kundmottagning, ny tjusig kundlounge och möbler från ett helt nytt interiörprogram, säger Mattias.

Total makeover i verkstaden

Bilverkstaden och alla serviceytor får en total makeover. De blir ljusa och komplett utrustade med den senaste tekniken för att ge bästa möjliga service till Motor Trends alla kunder.

– I en del av den rymliga verkstaden installerar vi ett modernt däckhotell. Där finns plats för många hundra omgångar däck i kontrollerat klimat, förklarar Mattias.

Även personalen ska ha det fint, och omklädnings- och personalrum görs om helt och får ett trivsamt och omvårdande utseende. Med denna stora satsning vill Motor Trend ge både kunder och personal en fräsch, omhändertagande och trivsam tillvaro.

Kontakta oss

Telefon: 035-20 20 400
Kristinehedsvägen 21, 302 44 Halmstad